Marcinkevičius




ISO 9001 standartas įmonių veiklai

Šis standartas taikomas JAV ir vakarų Europoje, tačiau pastaruoju metu plinta visame pasaulyje. Vis daugiau įmonių atsižvelgia į ISO 9001 kokybės vadybos sistemos diegimą ir pas mus, Lietuvoje. Ką svarbu žinoti apie šį standartą ir jo teikiamą naudą? Būtent šis straipsnis ir atsakys į šiuos klausimus, todėl skaitykite toliau ir sužinokite daug naudingos informacijos, kuri pravers siekiant kurti dar efektyvesnę įmonės veiklą.

Kam reikalingas ISO 9001 standartas?

Šio standarto diegimas, kaip ir bet kokio standarto diegimas suteikia įmonės veiklai daugiau apibrėžtumo, padeda geriau valdyti kokybę. Įdiegus standartą gaunamas atitinkamas sertifikatas. Sertifikuotos įmonės laikomos labiau patikimomis, daugiau partnerių renkasi užmegzti su jomis bendradarbiavimą, daugėja klientų ir tampa lengviau konkuruoti rinkoje.

Įdiegus šį ISO standartą įmonei užtikrinama, kad:

  • taps lengviau valdyti įmonę, kadangi darbuotojams aiškės jiems keliami reikalavimai, atsakomybės bei darbo metodai;

  • klientai gaus geresnius ir jų poreikius labiau atitinkančius produktus pagal taikomus teisės aktų reikalavimus;

  • įmonės įvaizdis taps geresnis, patrauklesnis ir priimtinesnis, todėl augs jos populiarumas.

Įdiegti šį standartą tinka bet kokiai įmonei, nepriklausomai nuo jos dydžio ir vykdomos veiklos. Juo naudojasi tiek įvairios verslo, tiek gamybos, prekybos, paslaugų, valstybinės įmonės.

ISO 9001 – patikima kokybės vadybos sistema dar didesniam patogumui. Patyrę specialistai pasirūpins greitu ir sklandžiu šio standarto diegimu Jūsų įmonėje.

20-17

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode