Parama dėkojame




Patarimai, kurie padės išlaikyti iPhone ekrano ilgaamžiškumą

iphoneŠiandien pasaulis sunkiai įsivaizduojamas be išmaniųjų telefonų, tai tapo žmonių kasdienybės dalis. iPhone yra vienas iš populiariausių ir plačiausiai naudojamų išmaniųjų telefonų pasaulyje. Tad nenuostabu, kad naudojantis juo beveik kiekviename žingsnyje galima susidurti su pavojumi vienaip ar kitaip pažeisti įrenginio ekraną.

Kaip ilgiau išlaikyti telefono ekraną norimos kokybės?

Todėl labai svarbu laikytis patarimų, kurie ne tik išsaugos iPhone ekrano funkcionalumą, bet ir padės prailginti telefono tarnavimo laiką.

1.Investuokite į kokybišką telefono ekrano apsaugą. Verta investuoti i kokybišką iPhone ekrano apsauginį stiklą ar plėvelę. Tai vienos efektyviausių priemonių, kurių dėka galima išvengti ekrano įbrėžimų, įskilimų ar smūgių žalos.

2.Pasirinkite tvirtą telefono dėklą. Dėklas turėtų būti tvirtas ir patvarus taip pat iškeltais kraštais, kad apsaugotų ekraną nuo tiesioginių smūgių.

3.Reguliariai prižiūrėkite įrenginio ekraną. Reguliariai valykite iPhone ekraną su specialia ekranų valymui skirta šluoste.

4.Venkite nepalankių oro sąlygų. Venkite tiesioginių saulės spindulių bei temperatūrų, kurios kardinaliai ir staiga pasikeičia, nes tai gali turėti neigiamą įtaką iPhone ekrano funkcionalumui.

  1. 5.Būkite atidūs naudodamiesi telefonu. Stebėkite aplinką, kurioje naudojatės telefonu, venkite telefono sąlyčio su skysčiais ar aštriais, grublėtais paviršiais, kurie gali pažeisti ekraną.

Greitas ir patikimas iPhone telefonų ekranų bei stiklų keitimas

Visos priemonės, kurios padeda apsaugoti telefono ekraną - labai reikalingos, tačiau tai nėra šimtaprocentinė apsauga. Nepaisant to, kad puikiai prižiūrite savo įrenginį bei esate įsigiję visas telefono ekranui reikalingas apsaugos priemones, vis tiek gali nutikti taip, kad jums gali prireikti pagalbos dėl pažeisto iPhone įrenginio ekrano ar stiklo. Tokiu atveju būtina kreiptis į įmones, kuriose dirba šios srities specialistai. Viena iš tokių įmonių tai telefonų priežiūros centras pavadinimu „Fixas“. Šį įmonė vertina savo klientus bei siekia užtikrinti aukščiausią darbo kokybę. Atsižvelgiant į jų darbo patirtį galima išskirti esminius aspektus, dėl kurių verta rinktis būtent „Fixas“ iPhone ekranų bei stiklų taisymo ar keitimo paslaugas.

Profesionali komanda. „Fixas“ taisymo paslaugas teikia tik kvalifikuoti specialistai, kurie specializuojasi iPhone modelių tvarkymo srityje.

Naudojamos tik aukštos kokybės dalys. Visos naudojamos dalys yra itin aukštos kokybės, kad būtų užtikrinamas telefono funkcionalumas bei ilgaamžiškumas.

Suteikiama darbų garantija. iPhone ekrano stiklo keitimo ir originalaus restauruoto ekrano keitimo paslaugoms suteikiama vienerių metų garantija.

Greitas ir efektyvus darbas. Vienas iš didžiausių privalumų - darbo greitis. Remontas atliekamas vietoje, todėl ypač skubius atvejus galima sutaisyti per 2 - 3 valandas.

Plačios paslaugų teikimo galimybės. Taisomi visi iPhone modeliai. Įvairūs remonto darbai nuo ekrano keitimo iki pagrindinės plokštės tvarkymo. Priimami visi užsakymai iš skirtingų Lietuvos miestų naudojantis kurjerių paslaugomis.

Puikus klientų aptarnavimas. Kiekvienas klientas išsamiai konsultuojamas bei parenkamas tinkamiausias paslaugos variantas, kuris atitiktų kliento poreikius. Tai sukūrė lojalių klientų bazes, kurie grįžta dėl puikios aptarnavimo patirties.

„Fixas“ įmonė ne tik suteikia profesionalias remonto paslaugas, bet ir užtikrina, kad jūsų iPhone įrenginys būtų grąžintas su aukštos kokybės ekranu. Tai leidžia klientams vėl mėgautis ryškiu vaizdu ir nevaržomu įrenginio naudojimu. O aukštos kvalifikacijos specialistai užtikrina, kad kiekvienas kliento apsilankymas bei paslaugos atlikimas baigtųsi maloniai bei sėkmingai, atitinkant visus aukščiausius standartus. Jeigu esate susidūrę su iPhone ekranų problemomis ar turite jų šiuo metu ir ieškote patikimos, profesionalios pagalbos, tikrai verta atvykti į „Fixas“ telefonų priežiūros centrą, kuriame rasite geriausią problemos sprendimą.

23-309

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode