Parama dėkojame




Laukiamiausi 2024 m. žaidimai

zaidimai2024 m. žaidimų mėgėjai turi daug ko laukti. Nesvarbu, ar mėgstate veiksmo, nuotykių, ar vaidmenų žaidimus, kitų metų žaidimų sąraše gausu potencialių šedevrų. Apžvelkime keletą nekantriausiai laukiamų 2024 m. pasirodysiančių žaidimų.

Star Wars Outlaws

Sukurtas "Massive Entertainment" ir išleistas "Ubisoft" bendradarbiaujant su "Lucasfilm Games", "Star Wars Outlaws" yra veiksmo ir nuotykių žaidimas, kuris žada tapti epiniu "Žvaigždžių karų" visatos papildymu. Šio ilgai laukto žaidimo veiksmas vyksta tarp filmų "Imperija smogia atgal" ir "Džedajų sugrįžimas" įvykių. "Žvaigždžių karų" gerbėjai gali tikėtis iš naujo susipažinti su pažįstamomis vietomis ir veikėjais, o kartu mėgautis visiškai nauja siužetine linija. Žaidimą planuojama išleisti 2024 m., o tai dar labiau padidina laukimą.

Prince of Persia: The Lost Crown

The Lost Crown - pirmoji didelė dalis nuo 2010 m. pasirodžiusio žaidimo "Prince of Persia: The Forgotten Sands". Šį 2,5D platforminį veiksmo ir nuotykių žaidimą sukūrė ir išleido "Ubisoft", o jo tikslas - atgaivinti frančizę su visiškai nauja istorija ir žaidimo elementais. Kai žaidimas pasirodys rinkoje, "Prince of Persia" entuziastai gali tikėtis naujų, tačiau nostalgiškų įspūdžių.

Persona 3 Reload

Persona 3 Reload yra būsimas vaidmenų žaidimas, kurį sukūrė P-Studio, o išleido Atlus. Šis žaidimas, kurį planuojama išleisti įvairiose platformose, įskaitant "PlayStation 4", "PlayStation 5", "Windows", "Xbox One" ir "Xbox Series X/S", išplečia populiariosios "Persona" serijos pasiekiamumą. 2024 m. vasario 2 d. pasirodysiantis žaidimas jau dabar kelia didelį šurmulį tarp RPG gerbėjų, ypač atsižvelgiant į platų platformų, kuriose jis bus prieinamas, spektrą.

Black Myth: Wukong

Įkvėpimo semdamasis iš XVI a. kinų romano "Kelionė į Vakarus", "Black Myth: Wukong" yra veiksmo vaidmenų žaidimas, kurį sukūrė Kinijos studija "Game Science". Šis žaidimas jau sulaukė dėmesio dėl savo nuostabios grafikos ir žaidimo mechanikos, kuri buvo atskleista ankstyvosiose priekabose. Jis siūlo naują kultūrinę perspektyvą žaidimų srityje, nes atgaivina epinį kinų pasakojimą.

Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth - populiaraus Final Fantasy VII Remake tęsinys, tai veiksmo vaidmenų žaidimas, kurį sukūrė ir išleido Square Enix. Šis žaidimas, kurį planuojama išleisti 2024 m. vasario 29 d., skirtas specialiai PlayStation 5, tęsia kultinio 1997 m. žaidimo modernizavimą. Kadangi tai antroji planuojamos trilogijos dalis, gerbėjai nekantriai laukia, kaip naujoji dalis papildys esamą pasakojimą ir žaidimo procesą.

"Microsoft" įsigijo "Activision Blizzard

Žaidėjų bendruomenę pribloškusi "Microsoft" paskelbė apie vienos didžiausių pasaulyje žaidimų bendrovių "Activision Blizzard" įsigijimą. Šis strateginis įsigijimas, kuris užbaigtas 2023 m. spalio 13 d., gali iš esmės pakeisti žaidimų kraštovaizdį 2024 m. ir vėliau. Tikimasi, kad ši sąjunga sustiprins "Xbox Game Pass" biblioteką tokiomis kultinėmis frančizėmis kaip "Call of Duty", "Overwatch" ir "World of Warcraft". Be to, tai gali atverti kelią daugiau išskirtinių "Microsoft" "Xbox" ir asmeninių kompiuterių platformų sandorių, galinčių pakreipti pusiausvyrą konsolių karuose. Kadangi "Microsoft" integruoja platų "Activision Blizzard" portfelį į savo ekosistemą, žaidėjai turėtų atidžiai stebėti pranešimus apie išskirtinius leidinius ir papildomus privalumus "Xbox Game Pass" prenumeratoriams. Ši raida gali turėti įtakos  žaidimų dinamikai ir galbūt net paveikti žaidėjų pasirinkimą renkantis laukiamiausius 2024 m. žaidimus.

Išvada

Laukiant 2024 m., žaidimų pramonė žada gausybę patrauklių leidinių, kurie patenkins įvairius interesus. Nesvarbu, ar norite pasinerti į epinius mūšius tolimoje galaktikoje, ar mieliau atskleidžiate senovines paslaptis, o gal jūs žaidžiate su konsole ir jus domina tik žaidimai konsolėms. Na 2024 m. turi ką pasiūlyti kiekvienam žaidėjui. Atkreipkite dėmesį į šiuos žaidimus, nes tikėtina, kad jie formuos ateinančių metų žaidimų kraštovaizdį.

23-288

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode